BAJRAMSKI PRIJEM

????????????????????????????????????

U proteklom mjesecu Ramazanu naučili smo mnogo, a posebno  o važnosti dobročinstva, istrajnosti i očuvanju dobrih međuljudskih odnosa. Povodom toga odlučili smo  organizovati prijem za predstavnike različitih sektora naše firme. Oni, kao i mnoge kolege iz našeg kolektiva su pokazali veliku snagu volje, jer uprkos velikim obavezama i odgovornostima s kojima se suočavaju svaki dan,  uspjeli su ispostiti cijeli mjesec Ramazan. Ovim činom su pokazali svoju veličinu i snagu vjere koju nose u sebi.

Upravo zbog toga, menadžment firme je  odlučio da ih pohvali i uruči im prigodne poklone s nadom da će svake naredne godine u našem kolektivu biti sve više takvih ljudi. Nastojat ćemo da nam to postane praksa svake godine, kako bismo nagradili što veći broj radnika. Ono što je važno da bi bilo koji kolektiv funkcionisao su pozitivni ljudi od povjerenja koje često treba isticati kao dobre primjere drugima.

U prilog tome govori i izjava jednog od uposlenika Jasmina Hasanbašića: „Zahvalio bih se menadžmentu firme na tome što znaju da prepoznaju i nagrade svaki trud i rad svojih zaposlenika kao i na promociji pravih vrijednosti u firmi i našoj zajednici. To kod svih nas zaposlenih u firmi DMDE stvara obavezu da budemo još bolji i da znamo cijeniti ovakav odnos firme prema svojim zaposlenicima. Kvalitetan menadžment i dobri međuljudski odnosi su temelj uspjeha svake firme. DMDE je to već dokazao na svom primjeru.“